Dit zijn de 5 punten waar ik voor sta

Hier ben ik! Weer helemaal ZIN om na te denken over Totus Training na mijn 2-jarige intensieve coachopleiding. Ik ben nu bezig mijn nieuwe Brand Story te schrijven. Dit is het verhaal van mij, dat zorgt voor verbinding met jou en bijdraagt aan mijn visie. Super leuk proces, al zeg ik het zelf.

Laat ik alvast een klein beetje vertellen … Dit zijn de 5 belangrijkste punten die iets zeggen over waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind. Deze punten zorgen voor échte verandering bij mij én bij jou.

Dit zijn de 5 punten waar ik voor sta:

  1. Elimineer je belemmerende overtuigingen en ontdek vrijheid.
  2. Luister naar je lichaam en geef jezelf ruimte.
  3. Gebruik de natuur als grote bron van heling en rust.
  4. Kies om te groeien, te veranderen en jezelf te worden.
  5. Ontvang leven, licht, liefde en lucht.

Ik ben benieuwd welk punt jou het meeste raakt. Laat je het me hieronder weten?

Een volgende keer vertel ik meer over met WIE ik graag werk …

#vrijheid #ruimte #rust #groei #lucht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *