Ik ben bijna jarig! Welkom op mijn feestje 🎈. - Totus Training

Ik ben bijna jarig! Welkom op mijn feestje 🎈.

Ik ben bijna jarig. Kom je op mijn feestje? Heerlijk die kaartjes die ik vroeger mocht schrijven. En dan kiezen wie ik allemaal zou uitnodigen. Dat moment dat ik de kaartjes ging uitdelen en de glimlach zag op de gezichten van mijn vriendinnen. Leuke herinneringen.

Ik ben bijna jarig

Ik ben weer bijna jarig. Joehoe! Vaak hoor ik tegenwoordig van mensen dat ze liever hun verjaardag overslaan. ‘Waarom?’ denk ik dan. Vier je feesten! Voel dat je leeft, écht leeft en wees daar dankbaar voor, ongeacht je omstandigheden. Er zijn al genoeg momenten dat je aan het overleven bent. Toch?

Kom je op mijn feestje?

Ook nu houd ik van het vieren van mijn verjaardag. Met jou! Ik trakteer op een coachsessie in de vorm die ik zelf het allerallerleukste vind. En dat is buiten in het bos. Ik geef je graag die ervaring van een wandelcoachsessie in de natuur.

We gaan samen naar het bos

Waarom ik dat zo ontzettend leuk vind:

1.     Ik ben graag buiten. Het weer maakt mij niet uit. Het buiten zijn zorgt voor extra zuurstof en daardoor ruimte in mijn hoofd. Ik kan veel gemakkelijker bij mijn intuïtie komen en nieuwe ideeën borrelen omhoog. En soms horen en zien we ineens een specht.

2.     Buiten zijn geeft rust. Ik sta open en zie meer, hoor meer en ruik meer. Het is gemakkelijker om mijn zintuigen te gebruiken dan zittend achter mijn Zoomscherm of op een stoel in een kamer.

3.     Ik voel letterlijk het loopritme van de ander, als ik naast iemand loop. Ik hoor de woordenstroom die op gang komt. Alles wat gezegd moet worden, komt eruit, soms als een waterval. En dan voel ik de vertraging komen en de stilte en de rust bij de ander.

Dit is mijn verlanglijstje

Als je jarig bent, mag je een verlanglijstje maken. Ik houd van cadeautjes 😉. Het is misschien een ander lijstje dan je gewend bent. Kijk waar jij een vinkje voor kunt zetten:

⬜  je geeft trainingen
⬜  je voelt je soms best onzeker
⬜  je vraagt je af: wat heb ik toe te voegen?
⬜  je vraagt je af: wie zit er op mij te wachten?
⬜  je zegt tegen jezelf: anderen zijn beter
⬜  je hebt, als je goed nadenkt, heel veel te bieden
⬜  je ..

Als jij vinkjes kunt zetten, geef je mij het grootste cadeau door dit met mij te delen en hierover samen te praten in het bos.

Het allerleukste gespreksonderwerp

Want waar ik het allerallerliefste mensen mee help is die akelige onzekerheid. Die stemmetjes die je vertellen dat je niet goed genoeg bent. En die ervoor zorgen dat jij niet gaat staan voor wat je te bieden hebt.

Ben jij mijn gast?

Herken jij je hierin? En wil jij graag ervaren wat de natuur jou te vertellen heeft om rust te krijgen en je waarde weer te voelen? Naast elkaar lopen in plaats van tegenover elkaar zitten, vinden veel mensen fijn.

Ik geef als verjaardagscadeau 3 gratis 1-op-1 wandelcoachsessies in het Kralingsebos. [Update] De 3 sessies zijn inmiddels geboekt. Daarom nog 3 sessies voor € 54,- ex btw. Niet geheel willekeurig dit bedrag ;-). Neem gelijk contact met me op waarom jij graag op mijn verjaardagsfeestje wil komen.

Ik ben bijna jarig en heb er zin in om dit met jou te vieren. Dit keer geen groep vrienden bij elkaar met taart en slingers. Maar 1-op-1 met jou in de natuur. Het is niet zomaar wandelen en ergens over praten, maar het draagt bij aan jouw gevoel van zekerheid bij het trainen. We gaan allebei genieten van dit feestje. Win-win.

Ontdek wat jij
nodig hebt om zelfverzekerd te trainen.

Ontvang op onregelmatige basis nieuwe inspiratie
in je mailbox!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Totus Training draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches