Ik heb de titel van integratieve coach behaald!

Prachtige afsluiting van 2 jaar studie: uitreiking van mijn Groundwork coach certificaat. Ik heb de titel van integratieve coach behaald! Ik voel me trots en tegelijk dankbaar voor de mooie woorden van mijn beoordelaar.

Nog even terug naar september 2017 … Ik begin aan een volgende etappe van de ontdekkingsreis in mijn binnenwereld. De reis van hoofd naar hart waar ik heel mijn leven over mag doen. Ik ontdek dat ik kracht én kwetsbaarheid mag ik gebruiken om lichter te leven. Ik ga onbevangen verder op weg. Hoe heerlijk is dat!

“Gefeliciteerd met jouw welverdiende certificaat! Het is mooi hoe jij kunt aansluiten bij de kracht van de cliënt. Je komt ook sterk over in je observaties, analyses en het spiegelen. Je rustige uitstraling is een kado voor veel mensen die op zoek zijn naar innerlijke rust en naar geruststelling. Toch lukt het je om cliënten niet van jou afhankelijk te maken maar juist te leren voor zichzelf te zorgen en verantwoordelijkheid te nemen. Dit maakt je tot een coach die veel te bieden heeft en vele anderen tot zegen zal zijn.”

Ik voel me enorm dankbaar voor deze mooie woorden van mijn beoordelaar. Het is tijd om verder op weg te gaan en leven, liefde, licht en hoop door te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *