Maak in 3 efficiënte stappen
een goede, inspirerende training

online training: zelf doen in je eigen tempo, leuk en lekker praktisch

Je hart gaat al sneller kloppen als je denkt aan je nieuwe training. Over jouw favoriete onderwerp. Voor een leuke, enthousiaste groep. Je hebt al zoveel geweldige ideeën.

En je weet natuurlijk dat een goede training een pakkende start, een stevige romp en een flitsende uitsmijter heeft. Maar hoe ziet die kop-romp-staart-structuur er voor jouw training uit? Je weet gewoon niet waar je moet beginnen.

Want je wilt tenslotte geen ontevreden deelnemers of afgaan voor je groep. Toch? Dat snap ik. Daarom heb ik een leuke, super praktische online training gemaakt die je snel zelf kunt doen. Voor slechts 147 euro.

Maak je steengoede training:

Het maken van een leuke, goede training

is heel simpel als je weet hoe je

de kop-romp-staart-structuur toepast

Wat levert deze praktische online training jou op?

 • meteen een goede start (dus lekker efficiënt)
 • meteen de juiste structuur (dus kop-romp-staart)
 • overzicht in je ideeën én keuzes maken (dus meer rust en focus)
 • enthousiaste deelnemers (die dus toepassen wat jij ze leert)
 • je hebt zelf meer zelfvertrouwen en plezier (dus de rem is eraf, hoe fijn)
 • omdat je weet dat je training gewoon goed in elkaar zit (dus je voelt je trots)

Voor wie is deze training geschikt?

 • Je wilt dolgraag je eigen trainingen geven, maar je hebt geen idee hoe je dat aanpakt. Help!
 • Je bent zelf al begonnen met het maken van je training, maar deze voelt nog niet goed genoeg. Daarom stel je deze steeds maar uit. Met pijn in je hart.
 • Je geeft al trainingen maar je voelt je nog onzeker. Over de inhoud en opzet. En hoe jij je trainingen geeft.
 • Terwijl je juist zo graag jouw inspiratie met anderen wilt delen. Op een manier die helemaal bij jou past. Impact maken. En enthousiaste deelnemers die je echt iets mee geeft.
 • En, je bent er klaar voor om nu echt stappen te zetten.

Wil jij dus leren hoe je deze succesvolle structuur toepast bij jouw trainingen?

 • ik leer je HOE je deze kop-romp-staart-structuur toepast
 • hoe je de stap zet van denken (eindeloos aanpassen 😉) naar DOEN
 • ik leer je hoe je zelf jouw goede, inspirerende trainingen bouwt
 • die je straks vol plezier en zelfvertrouwen kunt geven
 • want tijdens ons persoonlijke gesprek zetten we samen de puntjes op de i

Ben jij iemand die eindeloos schaaft, ploetert en uitstelt? Terwijl je zo blij zou worden als je straks jouw eigen inspirerende trainingen gaat geven? Kom NU in ACTIE. Ga experimenteren en vooral DOEN! (En natuurlijk straks genieten van je nieuwe training en je blije deelnemers.)

DOE-tip voor jou: investeer in je ontwikkeling als trainer en start nu direct! Want als jij nadenkt over jouw WAAROM, voel je je HART warm worden en je energie stromen. En dan is je verlangen om jouw missie te delen, groter dan je angst. Dat weet ik zeker. Dus? Wat ga jij nu DOEN? 😊 Ik zou het wel weten …

Iene Lammers

Gecertificeerd professioneel trainer en (team)coach. Meer dan 15 jaar ervaring.

Ik ben coach voor trainers. Inmiddels heb ik – met heel veel plezier – al vele bekende en minder bekende coaches, adviseurs en trainers geleerd hoe ze goede, inspirerende en waardevolle trainingen geven! En dat begint bij het leren hoe je jouw eigen goede, leuke trainingen maakt. Want je kunt pas een goede trainer zijn, als je weet hoe je een goede training maakt!

Mijn aanpak is vooral praktisch. Ik houd van stappenplannen, handige formats en werkbladen. Structuur zit van nature in mij. Maar alleen structuur is best saai. Ik houd namelijk minstens zo veel van afwisseling, creativiteit en spontaniteit. Zeker als ik trainingen geef.

Structuur biedt mij die ultieme vrijheid om te kunnen spelen. Omdat ik weet dat mijn trainingen goed in elkaar zitten. En die succesvolle structuur geef ik graag door aan jou. Zodat jij ook met zelfvertrouwen gaat inspelen op je deelnemers en waardevolle trainingen geeft. Jij blij, je deelnemers blij. Ik blij 😊.

Andere deelnemers aan deze
lekker praktische online training zeggen dit:

"Nu ben ik er klaar voor"

“In 3 stappen een waardevolle training” is dé leidraad om een logische, waardevolle training in elkaar te zetten. Iene geeft heel veel herkenbare voorbeelden en praktische, toepasbare tips.

Ik vond het idee om een workshop te geven erg spannend, maar nu ben ik er klaar voor. Zin in!”

"Boven verwachting"

Ik wil al een tijdje aan de slag met het opzetten van een online training, maar stel het steeds weer uit. Omdat ik zoveel wil overdragen, vind ik het lastig om het verhaal in te kaderen. Wat vertel je?

Na het volgen van de online training “In 3 stappen een waardevolle training”, met leuke en grappige filmpjes, heb ik een heldere kapstok hiervoor. De praktische tips ga ik zeker toepassen. Hierdoor wordt mijn training leuker en activeer ik mijn deelnemers.

Het coachgesprek was zeer fijn. Iene heeft meegedacht over de inhoud van mijn training en feedback gegeven. Ik weet het allemaal wel, of denk het te weten, maar Iene zegt het net op een andere manier dat ik denk ‘ja, zo moet het’. Ik had niet verwacht dat ik zoveel in korte tijd van Iene zou leren. Het was boven verwachting.

Nog even heel praktisch:

Foto0023
 • Het is een inspirerende online training die je in je eigen tijd volgt
 • Je hebt direct de beschikking over alle modules en video’s
 • Je kunt de kop-romp-staart-structuur steeds opnieuw toepassen
 • 3 uitgebreide online modules met veel leuke video’s, oefeningen, opdrachten en inspirerende voorbeelden
 • Inclusief een 1-op-1 coachsessie van 30 minuten na afloop, dan zetten we samen de puntjes op de i
 • Je investering: slechts 147 euro ex btw

Structuur geeft houvast,
rust en ruimte om te spelen

Dit levert het op:

Veelgestelde vragen

Zeker. Ik ga je ermee helpen, zodat je het gelijk goed kunt aanpakken. Ik geef je DE structuur waarmee je jouw training gelijk op de rit hebt. 

Ja, het maakt niet uit of je een live online training geeft via Zoom of live in een zaal. Dit is echt DE structuur voor elke waardevolle training.

Deze online training is vooral gericht op de structuur als trainersvaardigheid. Maar, je zult ontdekken dat ik ook mindset erin heb verwerkt. Ik wil dat jij met plezier en vol zelfvertrouwen waardevolle trainingen geeft, dus heb ik een snufje mindset toegevoegd 😉.

Goed nieuws; nu meteen. Mits je je natuurlijk even aanmeldt. Ik hou namelijk van doorpakken. Dus kun je niet wachten om nu meteen te beginnen met het maken van jouw nieuwe, inspirerende training? Meld je gelijk aan 😊.

Zo lang je wilt. Ik raad je wel aan om een deadline te bepalen voor het lanceren van jouw inspirerende nieuwe training. De meeste van mijn cursisten plannen ongeveer een maand voor het maken van hun nieuwe training. Sommige doorpakkers zelfs maar een week! Helemaal geweldig. Met die deadline heb je iets om naar uit te kijken, je kunt alvast beginnen met je marketing en het is een mooie stok achter de deur.

Totus Training draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches