Klantervaringen

Concreet aan de slag

Het was heel fijn om concreet aan de slag te gaan, handvatten te krijgen en met elkaar te kunnen sparren.

Joke Verburg
Lef en energie

Ik heb mijn sluimerende ideeën in daden omgezet.

Petra van Deijl
Structuur

Ik heb structuur leren aanbrengen in mijn coaching aanbod. Van heel moeilijk denken en teveel willen delen met cursisten naar de eenvoud van persoonlijke kracht.

Kirsten van der Ham
Niet alles hoeft perfect

Ik vind het heel belangrijk om waarde te leveren en de mensen tevreden naar huis te sturen. Inmiddels ben ik er wel achter dat wat voor mij zo normaal is, niet zo normaal is voor anderen. En misschien nog belangrijker… Niet alles hoeft perfect. De enige die dat van mij verlangt, dat ben ik zelf en als je dingen perfect wilt doen, dan blijf je uitstellen omdat het namelijk nooit perfect is.

Maarten & Vanessa
Jolanda Herngreen
Plezier en diepgang

Ik heb echt geleerd om te zorgen voor draagvlak voor de oefeningen.

Suzan Bloemers
Zekerheid

Mijn eerste workshop is inmiddels achter de rug en daarmee ben ik zichtbaar binnen mijn doelgroep. Ik zit weer in de lead!

Ela Lumme
Ontdekkingsruimte

Intussen heb ik een concreet aanbod kunnen formuleren en dat laat mij weer geloven in mijn vaardigheden als ondernemer.

Caroline van Bommel
Stoppen met aarzelen

Inmiddels heb ik enorm genoten van het geven van een workshop op een congres. Voor ik het wist waren de 60 minuten die ik had voorbij … Enthousiaste plannen gemaakt voor een geweldig vervolg!

Worstelen

Als ik dit programma niet had gevolgd, was ik nu nog aan het worstelen geweest met de inhoud van mijn workshop.

Lilly van den Berg
Pijnpunten

Ik moet eerlijk zeggen dat ik met de nodige scepsis naar de training ging.

Alexandra Hilbers
Opstap naar meer

Mijn workshop is een logisch onderdeel van mijn marketingmix en maakt onderdeel uit van het grotere geheel aan producten en diensten. Ik heb al ervaren dat ik nu gedoseerd kennis overdraag en hiermee deelnemers inspireer.

Yvonne de Bruin
Een eenvoudig stramien

Ik vond het een ontspannen workshop, waar toch veel enorm waardevolle informatie in zit. Erg fijn dat er zoveel tijd was om te oefenen, daardoor ben je bijna gedwongen om er al ter plekke iets mee te doen. En dat levert dus meteen rendement.

Christel Kerklaan
Variatie

Ik ging naar huis met een concreet dagprogramma, met voldoende variatie in de bouwstenen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat ik daarmee een groep eigen deelnemers nieuwsgierig en enthousiast krijg.

Guido Makor
Tips & tricks

Iene is stuur en rem tegelijk: ik kan nu een betere focus aanbrengen in mijn workshops met betrekking tot stof en doelgroep. Mijn workshops hebben daardoor een duidelijkere structuur.

Wilma Kruithof
Structuur

Ik ben meer overtuigd geraakt van mijn eigen expertise. Ook heb ik geleerd hoe ik kennis op een gestructureerde wijze kan overdragen en dat levert zeker betere trainingen op.

Rode draad

Het is heel fijn als iemand met een frisse blik van buitenaf met je mee kijkt om zo orde in het volle hoofd met ideeën aan te brengen. Het scheelt veel tijd en frustratie.

Krista Hogenboom
Cadeautje aan de wereld

Iemand die aanhikt tegen het geven van een presentatie zoals ik dat deed zou ik aanraden op onderzoek uit te gaan. Neem als uitgangspunt eens dat je niets te verliezen hebt, dat je een ander kunt helpen door je plek op dat podium in te nemen, en kijk hoe het voelt om eens een stapje buiten je grenzen te zetten. Je zou jezelf nog wel eens kunnen verbazen…

Irma van Gruijthuijsen
Structuur

Mijn allereerste presentatie ging helemaal goed en was echt succesvol. Nu zelfs word ik nog wel eens aangesproken over die presentatie die ik toen gaf.