Kom op! Spreek je uit en verstop je niet langer.

Je voelt stress. Je staat te sleuren aan je deelnemers. Maar ze blijven klagen en zitten er onverschillig bij. Wat moet je? Dadelijk wordt iemand anders voor de groep gezet, die er minder van weet. Jij wordt voorbij gestreefd door een ander die harder schreeuwt. Je voelt je zielsongelukkig.

Hé, hallo, mooi mens. Ben jij er nog? Mag ik je wat vragen? Ja? Oké, komt ie.

Waar sta jij voor? Heb jij daar wel eens over nagedacht? Tja, waar sta ik eigenlijk voor …? Best een belangrijke vraag. Als je dit niet doet, is het heel lastig om je mening te geven. In je training geef je alleen inhoud, dat is veilig. Niemand die je daarop kan aanspreken. Want die inhoud klopt als een bus.

Zolang jij er niet warm of koud van wordt, worden je deelnemers het zeker niet. Dan blijf jij sleuren en trekken zonder dat ze met je meegaan. De kunst van het raken zit ‘m in jou. Anders kan je baas jou net zo goed vervangen door je collega. Of jij als ondernemer bent net zo als je collega ondernemer.

Wat voel je nu als je dit leest? Voel je iets borrelen in je? Zo van: Ja, ho, eens even! Dat gaat zomaar niet. Precies! Waar sta jij voor? Waarmee onderscheid jij je van al die anderen?

Spreek je uit en verstop je niet langer. Ik begrijp heus hoe jij je voelt. Het leven is een leerproces en ik heb ook groeistappen mogen zetten. Ik ben mezelf geworden. Dat maakt het veel gemakkelijker om vol zekerheid en zelfvertrouwen te werken met mensen. Ik gun jou dat ook. Ik vertel je wat meer …

Op dit moment ben ik volop bezig mijn nieuwe Brand Story te schrijven. Brand Story?? Dat is het verhaal van mij. Het verhaal dat zorgt voor verbinding met jou. En ook nog eens bijdraagt aan waar ik voor sta. Super leuk proces, waarin ik een aantal van mijn lezers, achter de schermen, al meeneem.

Laat ik alvast hier een klein beetje vertellen … Waar sta ik voor? Dit zijn de 5 belangrijkste punten die iets zeggen over wat ik belangrijk vind. Deze punten zorgen voor échte verandering bij mij. En ook bij jou. Dat weet ik zeker.

Dit zijn de 5 punten waar ik voor sta:

  1. Elimineer je belemmerende overtuigingen en ontdek vrijheid.
  2. Luister naar je lichaam en geef jezelf ruimte.
  3. Gebruik de natuur als grote bron van heling en rust.
  4. Kies om te groeien, te veranderen en jezelf te worden.
  5. Ontvang leven, licht, liefde en lucht.

Neem even de tijd om ze punt voor punt tot je door te laten dringen. Wat willen ze jou zeggen? Welke raakt jou het meeste? Wil je mij dat laten weten? Ik vertel je dan over mijn worstelingen en overwinningen op dit punt. Dat helpt jou om te zien welke stap jij te zetten hebt.

#vrijheid #ruimte #rust #groei #lucht

Durf je het? Je uit te spreken en je te laten zien?

Doe het nu in een berichtje naar mij. Heb vertrouwen. Ook jij kunt het. Ik weet het zeker.

Tot zo.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *