Liefdesbrief aan mijn klant. Oeps, net te laat.

Valentijnsdag, ik heb er niet zoveel mee. En mijn man ook niet, want de prachtige bos bloemen nam hij begin februari al mee ;-). Er zijn gelukkig vele dagen in het jaar om de liefde te vieren. En trouwens ook vele manieren.

De liefde voor mijn klanten

Eén van de manieren zit in mijn werk. Ik houd van mijn klanten. Ik vind ze super leuk. Het zijn coaches en trainers met heel veel kennis en een enorme diepgang. Die diepgang zien ze zelf vaak niet meer. “Wat heb ik nou te vertellen? Zit hier wel iemand op te wachten?

Ze hebben zoveel te delen en zien zelf niet meer hoe waardevol dat is. “Dit weet toch iedereen?” Ik vind dat zo grappig ????. Ze durven in de spiegel te kijken en daarom houd ik zo van ze.

Praktische hulp

Ik help ze met iets praktisch om zelf die diepgang ook weer te zien en te voelen. Een handje extra mousse voor het Coronakapsel, een kleurtje voor de lippen, een vleugje humor die zorgt voor een glimlach. Ze gaan staan en schitteren en zijn super aantrekkelijk voor hun klanten. Verliefdheid en liefde, yoehoe!

Zo kunnen ze door met hun bedrijf

Ik ben blij met de omslag die ik zelf heb gemaakt naar online trainen. Ik bied mijn geliefde klanten ook in deze tijd zoveel waardevols, zodat ze door kunnen met hun bedrijf en van betekenis zijn voor hun klanten. Want dat is hun diepste verlangen: impact hebben op het leven van hun deelnemers.

Stiekem geniet ik hier het meest van

Waar ik stiekem het allermeest van geniet zijn die momenten waarop mijn klant zelf weer ziet hoe bijzonder zij is (je mag ook hij lezen ;-)). Die twinkel in de ogen, die stralende lach, de waterval aan woorden, het voelt voor mij als een enorme beloning.

Elke dag Valentijnsdag

Vandaag is voor mij een Valentijnsdag, ik vier de liefde voor mijn klanten ????. En ik houd  nog steeds van mijn man. Het maakt niet uit met welke bos bloemen hij thuis komt, ik ben blij met de verrassing en het gevoel dat ik speciaal ben.

Bouw boeiende online trainingen
vol interactie en verbinding met je deelnemers.

Ontvang op onregelmatige basis nieuwe inspiratie
in je mailbox!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *