Zelfverzekerd een training geven

Wie is Iene Lammers?

Speels en meer ...

Deze illustratie laat vooral -mijn- speelsheid zien. Bekijk je de illustratie met aandacht, dan zie je mijn kernkwaliteiten: actiegericht, open, praktisch, en enthousiast. Ook zie je waar ik voor sta: ik werk met persoonlijke aandacht, diepgang en houd je een spiegel voor, zodat jij spelenderwijs drempels neemt.

Maar die speelsheid en die kwaliteiten waren er niet zomaar. Daar zijn jaren van opleiding, werk- en levenservaring aan vooraf gegaan. Begonnen met de HBO opleiding Personeel & Arbeid, waar training en coaching al mijn fascinatie had. Vervolgens ging ik aan de slag als HR-adviseur, projectleider, trainer, coach en teamcoach.

Bij individuele train-de-trainer trajecten ligt nu vooral mijn hart. Ik leer je om een steengoeie trainer te zijn. Zo sluiten praktische handvatten aan bij wie jij bent en zijn het geen trucjes. Je groeit als trainer én als mens. 

Een ontdekkingsreis

Weer stilstaan bij wat IK echt wil


De ontwikkeling naar individuele coaching en teamcoaching was een ware ontdekkingsreis in mezelf. Ik ontdek:

  • dat ik eerst verbinding met mezelf moet kunnen maken, voordat ik verbinding met een ander krijg
  • hoe veel plezier het geeft om de focus niet alleen op het eindresultaat te hebben, maar onderweg daarnaar toe te genieten van wat er gebeurt
  • dat ik het liefste langer op reis ben met mensen om veel meer blijvend resultaat te boeken

Een ontdekkingsreis

Weer stilstaan bij wat JIJ echt wilt

Stap voor stap laat ik je ontdekken dat het in jóu zit, vanuit je kern en je eigen kracht. Als je dat hebt ontdekt, dan leer je nieuwe vaardigheden veel makkelijker, op een manier die bij jou past en zodanig dat je sneller vertrouwd bent met deze nieuwe vaardigheden en deze ook op lange termijn kunt blijven toepassen.

Iene Lammers

Speels én gedegen

Mijn werkervaring vulde ik aan met verschillende Post HBO-opleidingen, cursussen en ik heb zelf ook altijd open gestaan om gecoacht te worden. Dat is de andere kant van de speelse Iene: de gedegen Iene.

De Iene die een schat aan kennis en ervaring heeft, de Iene die zich op elke opdracht heel goed voorbereid en de praktijk met een flink stuk theorie onderbouwt. De Iene die altijd zelf is blijven leren, groeien en ontwikkelen

De Iene die je geen trucjes wil leren, maar dieper gaat, je leert jezelf als mens mee te nemen en gaat voor de langere termijn effecten.

Hoofd en hart

Werken met mijn hoofd en werken vanuit mijn hart, het één kan niet zonder het ander en het hóórt ook bij mij. Mijn drijfveer, als volgt verwoord:

Speelsheid en LICHT brengen, waardoor je stap voor stap voluit gaat leven met al je grijs- en zwarttinten. Die mogen er zijn en maken jou wie jij bent. Je kunt ze omarmen en met mildheid naar kijken en ervoor kiezen om licht te leven.

Totus Training draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches