Over Iene - Totus Training

Wie is Iene Lammers?

Speels en meer ...

Deze illustratie laat vooral -mijn- speelsheid zien. Bekijk je de illustratie met aandacht, dan zie je mijn kernkwaliteiten: ik ben actiegericht, open, praktisch en enthousiast. Ook zie je waar ik voor sta: ik werk met persoonlijke aandacht, diepgang en houd je een spiegel voor, zodat jij spelenderwijs drempels kunt nemen.

Maar die speelsheid en die kwaliteiten waren er niet zomaar. Daar zijn jaren van opleiding, werk- en levenservaring aan vooraf gegaan. Begonnen met de HBO opleiding Personeel & Arbeid, waar training en coaching al mijn fascinatie had. Vervolgens ging ik aan de slag als HR-adviseur, projectleider, trainer, coach en teamcoach.

Bij individuele train-de-trainer trajecten ligt nu vooral mijn hart. Ik leer je praktische trainersvaardigheden, én je gaat aan de slag met jezelf. Zo sluiten praktische handvatten aan bij wie jij bent en zijn het geen trucjes. Je groeit als trainer én als mens. 

Een ontdekkingsreis

Weer stilstaan bij wat ik echt wil

De ontwikkeling naar individuele coaching en teamcoaching was een ware ontdekkingsreis in mezelf.

Ik neem je mee in mijn verhaal. Mijn ontdekkingsreis. Een eilandverhaal. Lees je mee?

  • Ik ontdekte dat je eerst verbinding met jezelf moet kunnen maken, voordat je verbinding met een ander kunt maken.
  • Ik ontdekte de focus niet alleen op het eindresultaat te hebben, maar op het hele proces.
  • Ik ontdekte ook dat ik het liefste langer op reis ben met mensen.

Weer stilstaan bij wat je echt wilt

Stap voor stap laat ik je ontdekken dat het in jóu zit, vanuit je kern en je eigen kracht.

Als je dat hebt ontdekt, dan leer je nieuwe vaardigheden veel makkelijker, op een manier die bij je past en zodanig dat je sneller vertrouwd bent met deze nieuwe vaardigheden en deze ook op lange termijn kunt blijven toepassen.

 

Iene Lammers

Speels én gedegen

Mijn werkervaring vulde ik aan met verschillende Post HBO-opleidingen, cursussen en ik heb zelf ook altijd open gestaan om gecoacht te worden.

Dat is de andere kant van de speelse Iene: de gedegen Iene.

De Iene die een schat aan kennis en ervaring heeft, de Iene die zich op elke opdracht heel goed voorbereid en de praktijk met een flink stuk theorie onderbouwt. De Iene die altijd zelf is blijven leren, groeien en ontwikkelen. De Iene die je geen trucjes wil leren, maar dieper gaat, je leert jezelf als mens mee te nemen en gaat voor de langere termijn effecten.

Hoofd en hart

Werken met mijn hoofd en werken vanuit mijn hart, het één kan niet zonder het ander en het hóórt ook bij mij. Mijn drijfveer, als volgt verwoord:

Speelsheid en LICHT brengen, waardoor je stap voor stap voluit gaat leven met al je grijs- en zwarttinten. Die mogen er zijn en maken jou wie jij bent. Je kunt ze omarmen en met mildheid naar kijken en ervoor kiezen om licht te leven.

Totus Training draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches