Goede trainingen geven ...
Weet je daarvoor genoeg? JA!

gratis reflectie-doe-boek

In dit reflectie-doe-boek ontdek je een van de basisvoorwaarden voor een goede, waardevolle training: hoe je die nare stemmetjes in je hoofd tot zwijgen kunt brengen (je kent ze vast ook 🙂).

Je ontdekt hoe je jezelf een opzwieper geeft om helemaal blij jouw nieuwe training te gaan maken. En hoe je helemaal ZIN krijgt om jouw eigen trainingen te geven (trots en zelfverzekerd).

Ontdek hoe je blij en zelfverzekerd

een goede, waardevolle training geeft

Herken je dit? Je vindt het spannend om een training te geven. “Heb ik wel genoeg te vertellen? Wie zit er op mij te wachten? Wat voegt mijn bijdrage toe?” Nare stemmetjes die ervoor zorgen dat je blijft nadenken en uitstellen.

Je wilt graag met iets waardevols komen. Iets waar de ander echt iets aan heeft. Je wilt impact hebben. “Maar is het wel zo bijzonder wat ik te delen heb? Is mijn training wel goed genoeg? Wat als mensen afhaken? Val ik niet door de mand?” Nog meer van die nare stemmetjes.

Hoe zou het zijn als je gelooft dat ook jij iets heel waardevols te brengen hebt? Iets waar mensen écht op zitten te wachten? Als je zou stoppen met aarzelen? En nu de eerste stap zet naar jouw goede, waardevolle training? Als je VOELT dat je er nu klaar voor bent. En helemaal ZIN krijgt in je training? Cool toch. Download dan mijn gratis reflectie-doe-boek.

DIT ONTDEK JE EN MEER:

Dat heerlijke JA-gevoel

Je voelt weer je diepe verlangen voor je bedrijf en je vangt het in woord en beeld

Aangenomen door
jezelf

Je gaat solliciteren bij jezelf, en natuurlijk word je aangenomen 😉

Je eigen super-power inzetten

Je hebt je superpower weer op je netvlies en zet die in bij alles wat je doet

Je nare stemmetjes laten zwijgen

Je leert doseren waardoor je deelnemers genieten en de nare stemmetjes zwijgen

Niemand wordt blij van die nare stemmetjes.
Waar word jij wel blij van?

Zelfverzekerd een goede, waardevolle training geven,
kun je pas als je ook met die
belemmerende stemmetjes aan de slag gaat

Een goede training geven? Alleen tips en trucjes helpen je niet écht

Trucjes toepassen tijdens het geven van een training is best handig, maar alleen voor de korte termijn. Want aangeleerde trucjes komen niet van binnenuit en zorgen niet voor echtheid. Helaas, was het maar zo simpel. Je deelnemers prikken daar voor je gevoel direct doorheen. En ik durf te wedden dat het voor jou ook wankel voelt. Je krijgt een rood hoofd, vlekken in je nek en je gaat steeds sneller praten.

Er is dus echt meer nodig, dan alleen tips en trucjes, om met meer zelfvertrouwen te trainen. Vanuit jezelf. Met dit reflectie doe-boek ga je ontdekken hoe je met meer plezier voor je groep staat. Met meer zelfvertrouwen. Meer rust. Hoe je ZIN krijgt om je trainingen te maken en te geven. Van binnen naar buiten. Let’s go!

Dit zeggen andere ondernemers
over het reflectie-doe-boek:
 

"Het laatste zetje"

Ik ben al zo lang aan het nadenken, aarzelen, schrijven en veranderen. Ik word naar van mezelf, want de stemmetjes in mijn hoofd spreken luid en duidelijk!

Vanochtend heb ik je reflectie-doe-boek doorgewerkt en alles viel op zijn plek. Het was niet nieuw, maar de combinatie van achter elkaar lezen, zelf schrijven, jouw persoonlijke voorbeelden daarbij en het inzicht dat dat bood vond ik erg inspirerend en verhelderend!

Ik realiseer me dat jij dezelfde gevoelens had als ik nu. Dat geeft mij moed. Ik houd van echt en dat vind ik bij jou. Je moedigt aan en denkt mee en dat is de aanpak die bij mij werkt. Dank je wel!

Je fijne reflectie-doe-boek gaf mij het laatste zetje om met zelfvertrouwen een training te gaan geven.

Iene Lammers

Gecertificeerd trainer, coach en teamcoach. Bijna 20 jaar ervaring.

Ik leer ondernemers hoe je ZIN krijgt om trainingen te geven. Goede, waardevolle trainingen, waar jij én je deelnemers blij van worden. Omdat je trainingen goed in elkaar zitten, en jij het plezier en zelfvertrouwen voelt om voor je groepen te staan. Ik geef je daarvoor graag een opzwieper, omdat actie zorgt voor plezier en plezier voor actie! Zodat jij niet kunt wachten om jouw eigen trainingen te maken en te geven. 

Ik houd van echtheid en leer je geen trucjes. Een trucje komt namelijk niet uit jezelf, het is aangeleerd. Ik ga dieper en leer je jezelf als mens mee te nemen voor de groep, echt vanuit je hart.

Totus is Latijn voor totaal, allesomvattend. Dat betekent dat ik je vanuit Totus niet alleen die praktische trainersvaardigheden leer. Maar vooral dat je gaat voelen en ontdekken hoe jij vrolijk, vol zelfvertrouwen en met een milde vorm van zelfspot kunt staan voor de groep. Hoe leuk is dat voor jou én je deelnemers!

Daarom heb ik het TOTUS pad ontwikkeld: een pad van binnen naar buiten. Ik wil het liefste dat jij echt jezelf bent voor de groep, want dan ontstaat de verbinding met je deelnemers waardoor zij optimaal leren. Trainingen met impact dus!

Goede trainingen geven

Nieuwsgierig hoe ook jij een waardevolle training geeft, zonder die belemmerende stemmetjes? Ontvang mijn gratis reflectie-doe-boek en ook mijn vrolijke mails met tips en inspiratie voor trainingen met impact 😊

Totus Training draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches