Welke top wil jij bereiken?

Die droom, dat verlangen je denkt: “Dat is voor mij niet weggelegd, te moeilijk, te zwaar, geen tijd dus laat maar.” Hoe jammer is dat!

Soms lijkt de weg zwaar en moeilijk begaanbaar. Je moet conditie hebben, lang trainen en er zijn gevaren onderweg. Toen ik op deze weg wilde oversteken, werd ik bijna platgereden door wielrenners die naar beneden scheurden.

Ook de juiste uitrusting is belangrijk. Mijn gewone stadsfiets brengt me niet bovenop de berg. Lopend lukt het wel en ik kom hijgend boven. Een andere keer neem ik een omweggetje en kom zo toch op de top. Een wandeling vol reflectie en inzichten, zie mijn vorige blog ‘Sst … sta even stil (of heb je geen tijd?)‘.

Wat is de top die jij wilt bereiken? Welke route kies je? Misschien zie je maar 1 route, die van die helling van 22% en heb je het gevoel onvoldoende conditie te hebben en het verkeerde middel om er te komen. Kijk om je heen, er is ongetwijfeld een andere route die ook nog eens veel mooier is.

Soms heb je een wandelgids nodig, waarin die andere route beschreven staat. In je bedrijf kan het enorm helpen als iemand even met je meeloopt en je de weg wijst of je hand even vasthoudt. Waar heb jij behoefte aan? Vertel het iemand en wie weet ontdek je zo een prachtig weggetje dat je veel sneller en met minder moeite op die top brengt.

Die droom, dat verlangen … je denkt: “Dat is voor mij niet weggelegd, te moeilijk, te zwaar, geen tijd dus laat maar.”  Maar dat hoeft natuurlijk niet!

Is het weer gaan kriebelen na de zachte-stem oefening in mijn vorige blog ‘Sst … sta even stil (of heb je geen tijd?)‘. Wil je het heel graag? Vraag hulp aan mensen om je heen of juist aan iemand die wat verder van je af staat.

Wil je hulp van mij, dat kan natuurlijk ook. Kijk hier naar de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *