Wil jij als trainer ook je koudwatervrees overwinnen? - Totus Training

Wil jij als trainer ook je koudwatervrees overwinnen?

Een heel vrolijk liedje

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat … Best gek eigenlijk die vrolijkheid. Ik kijk uit het raam, omdat ik wil gaan hardlopen. Maar het regent en dat is helemaal niet lekker. Brrr. Ik verzamel toch moed, trek mijn hardloopkleren aan en GA. Natuurlijk weet ik door ervaring dat het super lekker is om in de regen te lopen. Alleen die eerste druppels zijn maar koud en daarna is het genieten.

Aanhikken

Zo kun je ook enorm aanhikken tegen het geven van een nieuwe training. Het is die vervelende koudwatervrees voor een paar natte druppels ;-).

Want je zit allang klaar in je ‘hardloopkleren’. Je hebt dingen op papier uitgewerkt. Werkvormen bedacht. Maar echt de deur uit gaan om te ‘rennen’. Het komt er niet van. Je gaat uitstellen.

Uitstellen

Soms heb ik zelf ook last van uitstelgedrag. Zoals nu. Ik weet namelijk niet wat ik verder moet schrijven hierover. Even synoniemen opzoeken van uitstellen.

Deze woorden kom ik tegen: ophouden, opschorten, opschuiven, schorsen, talmen, temporiseren, verdagen, verschuiven, vertragen.

Opschorten

Mijn aandacht blijft bij dit woord hangen: opschorten. Weet je, jouw potentiële klanten zitten echt te wachten op jouw training. Dat weten ze zelf nog niet, omdat jij niet hebt gecommuniceerd dat je een nieuwe training aan het maken bent. En tóch, ze zitten onbewust op je te wachten voor hulp.

Dus, als jij het gaat opschorten, gaan ze elders een oplossing zoeken.


Zeg JA

Zeg dus: “JA, ik wil naar buiten, ook al regent het. Ik wil het en ik zet mijn voet buiten de deur. JA, ik wil die training geven.”

Dit is wat ik je mee wil geven met dit blog:

–       Koudwatervrees is te overwinnen
–       Voel weer welke waarde jij te bieden hebt
–       Vraag om hulp als je blijft opschorten, uitstellen, talmen …
–       Kijk verder dan die paar natte druppels
–       Houd voor ogen waarom je dit wilt


Een nieuwe training maken geeft energie, lol, plezier, actie en het is een middel om een groep deelnemers écht te helpen vanuit je hart.

Regen

Ik weet uit ervaring hoe heerlijk het is om in de regen hard te lopen. Ik weet óók uit ervaring hoe heerlijk het is om te bouwen aan een training. Het is echt meer dan de moeite waard om die stap buiten de deur te zetten. Echt.

Na regen komt zonneschijn

Ik nodig je daarom van harte uit om mee te doen met mijn NIEUWE online training “In 3 stappen een waardevolle training”.

Zeg JA tegen deze online training en ga op pad. Als je dat doet, dan merk je hoe ontzettend leuk het is om je kennis te gebruiken om een training te bouwen én anderen te helpen.

Ik heb iets ontzettend gaafs bedacht voor je. Het heeft met plezier te maken in je trainerschap, met vaart en de warme stralen van de zon 🌞.


Mensen zeggen: “Doe het niet!”
Ik ben eigenwijs en trek graag mijn eigen plan. Dus doe ik het toch! 

  1. Bij deze online training (t.w.v. 147 euro) zit óók een persoonlijk gesprek met mij, zodat jij je vragen kunt stellen, een extra zetje ontvangt en zeker 3 inspirerende ideeën opploppen.

  2. De eerste 7 aanmelders krijgen ook nog eens 50 euro voordeel, zodat je slechts 97 euro betaald! Gebruik daarvoor deze code bij het afrekenen: koudwatervrees overwinnen

Doe je mee?

P.S. Wil je meer weten over de training? Je leest alles hier.

Ontdek wat jij
nodig hebt om zelfverzekerd te trainen.

Ontvang op onregelmatige basis nieuwe inspiratie
in je mailbox!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Totus Training draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches