Zo tackel je valkuil nummer 1 bij het ontwerpen van trainingen - Totus Training

NIEUW: Zo tackel je valkuil nummer 1
bij het ontwerpen van goede trainingen

online les van 1,5 uur: donderdag 29 september 2022

Leuk, inspirerend. En vooral: lekker praktisch.

Je wilt graag goede trainingen geven. Maar na een tijdje zeggen je deelnemers: “Oh, het was eigenlijk zóveel dat we helemaal vol zaten en er uiteindelijk niks mee konden. “

Je training is eindelijk klaar. Maar je twijfelt nog. Heb je wel genoeg te vertellen? Of is de inhoud niet te weinig en te simpel? Weten ze dit niet allang? 

Of, je hebt juist geen flauw idee waar je moet beginnen met het maken van een goede, waardevolle training. Dus stel je jouw mooie training steeds maar uit, met pijn in je hart … Want je hebt zoveel gave ideeën om je deelnemers te kunnen helpen, dat het jou verlamt.

Help! Stress! Ik weet er alles van.

Wil jij juist net als ik:

Goede trainingen geven is een vak.
En dat kun je pas als je weet
hoe je een goede training maakt.
En, laat ik daar nou mijn vak van hebben gemaakt 🙂.

Wat levert deze super praktische online les jou op?

 • Om maar met het allerbelangrijkste te beginnen: in slechts 1,5 uur heb je jouw eigen, concrete ingevulde mini-actieplan. Yes.
  EN:
 • Je hebt een idee voor een geweldig onderwerp voor je nieuwe training
 • Je doel voor jouw steengoede training is duidelijk
 • Je hebt weer helder wat jij allemaal te bieden hebt aan kennis
 • Je kunt jouw kennis opdelen in de juiste stukjes
 • Je kent de juiste volgorde om deze stukjes aan je deelnemers op te dienen
 • Je bespaart veel tijd (en geloof me: frustratie) bij het ontwerpen van jouw waardevolle training
 • Je hebt ZIN om met deze nieuwe en leuke manier van trainen van waarde te zijn voor jouw groepen (en dat merken jouw opdrachtgevers en deelnemers)

"De eerste stap is leren hoe je zelf een goede training maakt. Pas dan kun je een goede trainer zijn." - Iene Lammers

Voor wie is deze online les bedoeld?

 • Je geeft al trainingen. Maar je voelt dat je er nog meer uit kunt halen. Uit je trainingen én uit jezelf. Want, je deelnemers zijn op zich best tevreden. Maar ze doen na een week niet zoveel meer met het geleerde. Balen. Zo jammer.
 • Of je hebt nog geen trainerservaring en je wilt juist heel graag leren hoe je goede trainingen geeft. En hoe je gelijk vanaf het begin valkuil nummer 1 tackelt. (Want dat scheelt jou straks een hoop tijd en stress. Echt.)
 • Je kunt hierbij wel een zetje gebruiken, want zelf kom je niet verder.
 • Je wilt met meer zelfvertrouwen voor je groep staan. Zonder klotsende oksels, rode vlekken in je nek en veel ge-uh en gestamel. En juist met meer plezier, zelfvertrouwen en rust.
 • Je wilt mensen echt helpen op jouw hele eigen manier.
 • Je wilt enthousiaste deelnemers die ZIN hebben om samen met jou aan de slag te gaan (én die vaker terugkomen).

Klinkt goed toch? Dus ... Doe jij ook mee?

Is dit het moment om samen met mij
een nieuwe stap te zetten als trainer?

Praktisch

 • Het is een vrolijke, lekker praktische én efficiënte les van 1,5 uur via Zoom op: donderdag 29 september 2022 van 10.00 – 11.30 uur 
 • Het is géén luisterles. Ik hou van aanpakken én doorpakken. Dus je gaat ook gelijk – samen met mij – aan de slag. Met een handig ingevuld mini-actieplan. Stroop je mouwen dus vast maar op. En leg je favoriete pen maar alvast klaar 🙂
 • Jouw investering is nu slechts 35 euro ex btw. Een no-brainer, toch?

Het resultaat

 • Aan het einde van deze leuke les heb jij jouw ingevulde mini-actieplan klaar met 1) het onderwerp, 2) het doel en 3) de datum van je nieuwe training.
 • En heb jij helder hoe jij valkuil nummer 1 tackelt bij het ontwerpen van trainingen.
 • En je kunt al mijn tips om een goede training te maken ook gelijk toepassen voor al jouw trainingen. Zodat ze goed én waardevol zijn. Je deelnemers blij. Jij blij.

Dus. Schuif jij ook aan tijdens deze
super praktische en efficiënte online les?

Iene Lammers

Gecertificeerd professioneel trainer en (team)coach.
Meer dan 15 jaar ervaring.

Foto0023

Ik houd enorm van nieuwe dingen leren. Dus ik volg zelf ook regelmatig nieuwe trainingen. En: te vaak valt me één ding op, waardoor trainingen saai en veel te lang worden én de deelnemers niet echt meekrijgen wat de trainer ze wil leren. En dan ben je – naar mijn bescheiden mening – dus geen goede trainer.

Ik wil juist dat mijn deelnemers ook na een tijdje nog toepassen wat ik ze heb geleerd. En dat leer ik jou ook. Waardoor je als trainer het echte verschil maakt en impact hebt met jouw training. Dat is mijn doel. En dat gun ik jou. 

En daar heb ik al vele (bekende) trainers bij gecoacht. Vanaf het samen bedenken van een steengoed onderwerp tot het vol zelfvertrouwen geven van echt goede trainingen.

Andere deelnemers zeggen dit
over mijn Train-de-Trainer lessen, workshops en trainingen:

"Doseren"

Met de taart als metafoor heb jij mij een groot cadeau gegeven waar ik als docentopleider veel mee kan. Het gaat immers bij doceren om doseren. En een taart eet je ook niet in een keer op! Een mooie metafoor om met cursisten op te kauwen.
Godelieve Kodde
Docentopleider

"Iene heeft me leren genieten
van het presenteren van mijn
kennis en kunde
in een goede training
die naar meer smaakt."

"Leukere trainingen en meer zelfvertrouwen"

Al mijn trainingen zijn nu een stuk beter opgebouwd met leukere opdrachten. En ik heb nu veel meer zelfvertrouwen tijdens mijn schrijftrainingen. Iene heeft een heerlijk gevoel voor humor, is lekker nuchter, en een kei in haar vak als trainer. Ze motiveert, inspireert, geeft goede en eerlijke feedback, daagt je uit en sprankelt van het scherm.

Doe je ook mee? Leuk 🙂.
Meld je nu meteen even aan.

Veelgestelde vragen

Ja, juist. Dan kun je gelijk vanaf het begin de juiste start maken bij het maken van je eigen goede trainingen. Scheelt een hoop gestress en gedoe ;-).

Ja, als jij houdt van nieuwe dingen leren, weer even lekker opgeschud worden en nieuwe prikkels krijgen (welke trainer houdt daar nou niet van?), dan zal je zeker weer frisse ideeën krijgen en nieuwe dingen gaan doen. En dat slechts in 1,5 uur.

Je moet helemaal niks. Dat weet je toch ;-). Zeker als je al eerder met mij hebt gewerkt, weet je ook dat je bij elke training, challenge of online les weer nieuwe inzichten krijgt en nieuwe dingen durft. Dus, ja, je moet mee doen, zeg dat maar tegen jezelf ;-). Er zijn zelfs mensen die al een paar keer hebben meegedaan met mijn 5-daagse challenge Trainen zonder Trucjes.

Totus Training draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches